Fresh produce

Pinfärskt sedan 1964. Med historiken i ryggen kan vi tryggt säga att vi har den erfarenhet som krävs för att leverera färsk frukt och grönt till dig. Du får en ledande, oberoende importör och distributör som jobbar både i Sverige och Finland.

Med Helsingborg i ryggen

Vår resa startade redan 1964 när Ewerman AB grundades i Helsingborg. På den tiden var stadens hamn navet för svensk import av frukt och grönt. Nu kan du istället se oss som ett nav för frukt och grönt: Idag levererar vi hela 250 000 ton till våra kunder i Sverige och Finland.

Fresh produce

Vad kan du förvänta dig av samarbetet? Vår långa erfarenhet och stora passion för frukt och grönt gör att vi idag kan erbjuda ett komplett sortiment. Du möter också ett färgsprakande utbud av nischprodukter som t ex bär, exotisk frukt, ekologiskt och närodlat. Vi har egen inköpsverksamhet i t ex Spanien och Nederländerna, och kan erbjuda en hög nivå när det gäller kunskap kring inköp, kvalitet och hantering. Och sist men inte minst lösningar anpassade för din verklighet inom lager och distribution. Visste du förresten att vi levererar till Nobelfesten - något vi självklart är mycket stolta över!

I affärsområdet Fresh Produce ingår bl a Ewerman, Allfrukt, Örebro Trädgårdshall, Växjö Partiaffär, Satotukku (Finland), Greenfood Iberica (Spanien) samt Greenfood Sourcing.