WE MAKE
healthy
YUMMY

Passion för god
och hälsosam mat

Vår stora passion är god och hälsosam mat. Ambitionen är enkel: Vi ska göra hälsosam mat godare, mer tillgänglig och enklare att konsumera. För alla som älskar bra mat.
8
Antalet länder vi finns i
1500
Medarbetare inom koncernen
5,3
Miljarder i omsättning 2019

vårt showroom

På Lindhagensgatan i Stockholm finns Greenfoods showroom och mötesplats. Här möts Greenfoods anställda och kunder i en kreativ miljö som inspirerar till nätverkande, arbetsglädje och utveckling av innovativa idéer. Allt för att locka till stordåd.

Aktuellt på greenfood

Greenfood publicerar årsredovisning samt hållbarhetsredovisning för 2021

Under 2021 fortsatte Greenfood befästa sin position som ledare inom hälsosam och hållbar mat. Året utmärktes av stark återhämtning efter coronapandemin, ett stabilt resultat och stark balansräkning. 2021 innebar också framtidsviktiga satsningar inom digitalisering och hållbarhet, till exempel Greenfood Greenhouse, ett av norra Europas största center för hållbar och hälsosam mat, samt den nya digitala plattformen Arcorder som använder AI för att skapa mer tillförlitliga beställningar och minskat matsvinn.

Greenfood och Agtira tecknar nytt ramavtal - ska göra en gemensam storsatsning på stadsodling

Grönsaker som närodlas i vertikalt i stadsmiljö - i slutna vattensystem utan tillgång på sol eller särskilt många kvadratmeter. Greenfood har tecknat ramavtal med foodtech-startupen Agtira för att skapa framtidens stadsodling. Agtira ska bygga urbana odlingssystem på minst tio strategiska platser runt om i Sverige. Målet är att tillgodose den växande efterfrågan på hållbar, närproducerad mat - både under sommar och vinter.